2012-08-26

DIY Smash book

Már régóta motoszkál a fejemben, hogy szeretnék egy ilyet.... Hisz amolyan megrögzött "örökítsünk-meg-minden-pillanatot" vagyok, és a smash book ugye különösen erről szól. Csak alkalom kell....

Alkalom lesz, és a smash book-nak úgyis előre készen kell állnia, így nekifogtam. Először csak keresgéltem, kutakodtam. Megtaláltam én is A smash book-ot, de valami egyedit szerettem volna, így a házi gyártmányok között folytattam a böngészést. 

Egy szó mint száz Merikánál ragadtam, az ő munkái (EZ meg EZ) ragadtak meg annyira, hogy nem tudtam szabadulni. :) Így ollót ragadtam én is: sok Lidl-is papír, fotókarton, néhány pausz, boríték és rengeteg maradék az alapja. Aztán mintavágók és fantázia. Végén megbolondítva néhány pecséttel. ;) Szép színes lett most ilyen a kedvem.. ;)

Jó vaskos, nem fogom az összes fotót mellékelni, csak kb a felét....de ízelítőnek tökéletes. Várjuk a tartalmat..... ;)

Megjegyzés: nem tudom, miért forgatta el a képek egy részét ez a tetű blogger...:S  Más portálokon simán ment a feltöltés...sorry!

























2 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper lett, és örülök hogy kedvet csináltam hozzá. Remek "maradék elhasználó projekt", én is fogok még készíteni, ajándékba pláne jó. Lehet közé tenni rendes csíkos, kockás lapokat, és akkor még jegyzetfüzetként is működik. Határ a csillagos ég a fantáziánknak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igazából az a legjobb benne, hogy abszolút egyénre szabható, ezért is tud ütős ajándék lenni, jó ötlet.:) Ez Nálad is látszódott (és írtad is), hogy a lányodnak szánt smash bookban más színeket is használtál. Újra köszönöm az inspirációt és a dícsérő szavakat.:) Jó érzés, hogy az alkotásban sincs egyedül az ember egészen az ihletéstől a végeredményig. :)

      Törlés