2012-02-13

Két legyet egy csapásra

Mostanában egyik scrapbook portálról járok a másikra, próbálok részt venni a kihívásokon, hogy így fejlődjek, több kevesebb sikerrel. Valamikor azért nem megy, mert nekem még túl nehéz, de van amikor az időhiány az ok.... Juli mellett max csak este megy az alkotás, és olyankor már olyan fáradt vagyok.

No de most gondoltam egy merészet és egy SB oldallal mindjárt két kihívásra is nevezek. :) A Yabo 3. születésnapja alkalmából indított színinspirációs kihívását ötvöztem a Scrap.hu februári vázlatkihívásával (az egyikkel, a másikra is szándékozom nevezni) és ez lett az eredmény:A téma nem igazán aktuális, de Borka által diktált színek nekem egyértelműen az ősz-t idézik, és nem tudtam ettől szabadulni. Nekem mondjuk nem okozott gondot, a kedvenc évszakom. :)

A felhasználtam a scrapbook világ egy kisebb tárházát.:) : egy rakat SB papír, csipke, szalag gombok, virág, szivecskés milton kapocs, gémkapocs és a feliratot pedig szilikonbélyegzővel követtem el. Ezenkívül a yabo-s kraft alap szélét tintáztam, plusz fröcsköltem is,a bordó  fotoalátétet téptem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése